HIERONTA JA FYSIOTERAPIA

Muistathan huoltaa kehoasi

 

HIERONTA

 

Hierontapalvelua Fit Hyvinkäällä tarjoaa koulutettu urheiluhieroja Aleksi Torvikoski. Hierontaan ovat tervetulleita kaikki, olit sitten kuntokeskuksemme asiakkaana tai et.

Koulutettu hieroja Aleksi Torvikoski

Hei! Olen valmistunut vuonna 2015 koulutetuksi hierojaksi, erikoistuneena urheilijan lihashuoltoon. Vuonna 2018 lisäkouluttauduin selkärangan mobilisointiin hieronnan ottein sekä olen myös valmistunut vuonna 2020 jalkaterapeutiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:sta.

Olen maaseudun kasvatti, joka on päätynyt monen mutkan kautta isompaan kylään! Taustaltani olen harrastanut aina jotain urheiluun liittyvää; jalkapallo, yleisurheilu, kuntosali, valmentaminen ja jopa karate on tullut koettua. Aktiivinen taustani on ollut syy miksi hakeuduin hyvinvointialalle ja koen tärkeäksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja siihen liittyvän lihashuollon.

Tärkeintä työssäni on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ylläpito ja mahdollisten vaivojen tai vammojen hoito sekä preventio. Palveluitani voivat hyödyntää ihan kuka tahansa ikää ja taustaa katsomatta. Olitpa sitten huippu-urheilija, eläkeläinen, aktiiviliikkuja, perheellinen tai ihan vain sinä, palveluni tullaan toteuttamaan aina asiakaslähtöisesti ja hoitosuunnitelmat yksilöllisesti niin, että asiakkaani lähtee jokaisesta hoitokerrasta hymy kasvoillaan. Tervetuloa!

 

 

Hierojaopiskelija Eveliina Äikäs

Moikka! Olen Eveliina Äikäs ja toimin hieronnan opiskelijana Physio Pro Teamissa. Olen vuonna 1981 syntynyt ja asun Hyvinkäällä kolmen ihanan lapsen kanssa. Luonteeltani olen itsevarma, mukaansatempaava, hauska ja spontaani persoona. Tietyissä tilanteissa minusta voisi sanoa, että olen jopa hieman heittäytyjä! Työurallani olen tehnyt monenlaisia työtehtäviä ja vaikka vielä hierontaa opiskelenkin, niin aikaisemman urani vuoksi olen asiakaspalvelun rautainen ammattilainen. Olen myös työskennellyt aikaisemmin kuntokeskuksella, hoitaen kaikkia kuntokeskuksen tehtäviä ja täten tunnen hyvin liikuntaa harrastavan asiakkaan tarpeet.

Tule rohkeasti tutustumaan minuun ja hierontapalveluihin! Olen varma, että löydän juuri sinua
varten sopivan lyhyen, tai jopa pidemmän hierontasuunnitelman, joka tukee sinua kokonaisvaltaisesti tavoitteesi ja hyvinvointisi edistämisessä.

Hyvinvoiva keho on avain hyvinvoivaan mieleen - Eve

 

 

 

 

Voit varata hierontaan ajan nettiajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme:

Varaa aika

Fit Hyvinkää

Hämeenkatu 4, 05800 Hyvinkää
Puh. 0400 470 809

Hinnasto (Aleksi Torvikoski):

Hieronta 30 min 30 €
Hieronta 45 min 40 €
Hieronta 60 min 50 €
Hieronta 90 min 65 €

 

Opiskelijahinnasto (Eveliina Äikäs):

Hieronta 30 min 25 € (ovh 30 €)
Hieronta 45 min 35 € (ovh 40 €)
Hieronta 60 min 45 € (ovh 50 €)
Hieronta 90 min 58 € (ovh 65 €)

 

Hierontapalvelun peruutusehdot:

Esteen sattuessa, peruthan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhästyneestä peruutuksesta veloitamme 50% palvelun hinnasta. Peruuttamatta jätetyistä varauksista perimme palvelun mukaisen hinnan.

Varaamalla ajan hierontaan hyväksyt peruutusehdot.

Peruutusinfo:
Ilmotathan viime hetken peruutuksista tekstiviestillä:
Aleksi Torvikoski: 046 897 5907
Eveliina Äikäs: 040 350 0972

 

FYSIOTERAPIA

Kimmo Pinola

  • Fysioterapia
  • manipulatiivinen fysioterapeutti Maitland Concept
  • urheilufysioterapia
  • leikkausten jälkeinen kuntoutus
  • vammojen ennaltaehkäisy
  • kivunhoito (akuutti, krooninen)
  • akupunktio

Fysioterapia ajanvaraus:

Puh. 050 375 8962

Fysioterapian tavoitteena on ennaltaehkäistä, edistää ja ylläpitää asiakkaan liikunta-, työ- ja toimintakykyä. Lisäksi fysioterapian tavoitteena on parantaa elämänlaatua sekä kykyä selviytyä päivittäisistä toiminnoista. Fysioterapialla voidaan vaikuttaa kivun lievittämiseen, vammojen syntyyn ennaltaehkäisevästi sekä jo olemassa olevien tuki- ja liikuntaelin vammojen hoitoon ja kuntouttamiseen. Fysioterapiassa asiakkaalla itsellään on suuri rooli oman toimintakyvyn palauttamisessa ja ylläpitämisessä.

Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan sen hetkistä liikkumis-, työ- ja toimintakykyä sekä mahdollisen kivun aiheuttamaa haittaa. Arvioinnin perusteella asetetaan kuntoutumisen tavoitteita ja arvioidaan asetettujen tavoitteiden toteutumista, eli vaikuttavuutta aina asiakaslähtöisesti. Fysioterapiakäytännöt perustuvat näyttöön perustuvaan, eli tutkittuun tietoon. Näyttöön perustuva fysioterapia tarkoittaa parhaan saatavilla olevan tutkimuksellisen tiedon yhdistämistä fysioterapeutin kliiniseen työhön, eli arviointiin, ohjaukseen ja neuvontaan.

Fit Hyvinkää tarjoaa ammattitaitoisia kuntoutus-, terveys- ja hyvinvointipalveluja kaiken ikäisille. Toimipisteeseemme on esteetön kulku.

Fysioterapeutin vastaanotolle voi hakeutua joko lähetteellä, tai ilman lähetettä.